Velkommen til Akerli borettslag

Vårt borettslag ligger i et etablert og attraktivt boligområde på Kalbakken i Oslo, med nærhet til offentlig transport, skoler, shopping og gode rekreasjonsmuligheter i marka. Området har fotballbaner, lekeplass og treningssenter m.m.

Vår barneskole heter Nordtvet. For elever i ungdomstrinn er det en liten spasertur til Groruddalen ungdomsskole. Det finnes videregående skoler og barnehager i nærliggende områder.

Nordtvet gård, Nordvet biblioteket, Nordtvet bad, og eget samfunsshus har vi også.

Rema1000 og Meny er kun en liten spasertur unna. Inne på borettslagets område har vi i tillegg en Joker-butikk som er åpen alle dager. Av kjøpesentere er Grorud Nærsenter og Linderud senter nærmest. Det er heller ikke langt til Stovner Senter, Strømmen Storsenter, Metro og Triaden Lørenskog, samt Oslo sentrum.

Av offentlig kommunikasjon finnes buss, T-bane, tog (Nyland stasjon) og flybuss ( hvorav nærmeste holdeplass er enten Flaen eller Rødtvet som ligger ca. 200 meter fra borettslaget ). Med bil fra Kalbakken tar det ca. 3 min til Grorud, 9 min til Økern, 13 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn.

Taxiholdeplass ved Kalbakken senter.

Turmuligheter i skog og mark finnes det mange av. Idylliske Vesletjern ved Rødtvet, med badeplasser, ildsteder og natursti. Fra tjernet går det videre turløype inn til Alunsjøen og Breisjøen. I tillegg er det flere tur- og løypealternativer fra nærliggende områder som vil ta deg innover i Lillomarka, bl.a. fine turveier langs Alnaelva.

Steinbruvann på Grorud er også et populært bade-og tursted.

.